STORIQA

STORIQA adalah coin yang diwujudkan untuk penyelesaian masalah tempat pemasaran online yang berasaskan Blockchain. Pada asasnya STORIQA lebih mirip kepada pembangunan pusat jualan seperti AMAZON, dalam erti kata lain, ingin mengantikan AMAZON. Sasaran STORIQA adalah usahawan yang ingin memasarkan produk secara online dan ingin mendapatkan pusat jualan yang memudahkan mereka menguruskan jualan produk mereka, khususnya syarikat-syarikat yang mempunyai kakitangan pengurusan yang kecil. Mereka yang tidak mempunyai kemahiran membina web jualan juga boleh membinanya dengan mudah dalam 10 minit.
Klik untuk DEMO 'STORIQA Shop' 

Kelebihan lain yang dinyatakan adalah dari sudut perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan oleh STORIQA, mereka membandingkan kemudahan mereka dengan AliExpress, Amazon, Ebay dan beberapa Online Shop seperti yang nyatakan didalam Whitepaper mereka.
Apa yang mereka bentangkan didalam Whitepaper agak menarik mirip UTRUST yang ingin menggantikan Paypal & Bitpay. Jika kita merujuk kepada UTRUST, harganya naik dari $0.065 ketika tawaran ICO hingga mencecah $0.80 seminggu selepas masuk CMC, apakah ianya akan diulang oleh STORIQA. Untuk membeli ICO STORIQA anda boleh mendaftar dengan klik link dibawah.

DAFTAR UNTUK BELIAN ICO STORIQA


Video Panduan Cara Beli STORIQA
(menggunakan LITECOIN)

Harga Permulaan ICO : $0.003 / STQ (termasuk BONUS)
ICO Mula / Tamat : 28 Nov 2017 / 13 Feb 2017
Negara Asal : Rusia

Simbol : STQ

Untuk penilaian lanjut admin mengalakkan anda membaca Whitepaper STORIQA dan membuat pertimbangan. Harga ICO bagi STORIQA bermula dari $0.003, dan terus meningkat setiap minggu sehingga $0.03. Belian minima pada minggu 1 hingga 3 adalah $5 minggu seterusnya hingga tamat ICO adalah $50. Pada pandangan admin harganya adalah sangat murah.

Whitepaper :
https://crowdsale.storiqa.com/static/docs/TS-white-paper-EN.pdf
HypeStat : http://storiqa.com.hypestat.com/
Group Telegram : https://t.me/storiqa_enICO Rating :
Storiqa (STQ)

ICO Bench Rating :
Storiqa ICO rating

Track ICO Rating :
Storiqa TrackICO rating

FoxICO Rating :
Storiqa ICO rating

Pelawat :