BYTECOIN


Bytecoin berada di CMC(CoinMarketCap) sekitar Jun 2014 kalau tak silap admin, harga mula bergerak naik sekitar May 2017. Harga ketika pos ini dibuat adalah $0.0052, harga semasa boleh rujuk dibawah.

KELEBIHAN :

⇛ Mempunyai Apps Wallet
⇛ Dipasarkan di Exchanger besar seperti HitBTC dan Poloniex, ini beerti tunggu masa jer...jerung2 di HitBTC dan Poloniex 'PUMP' untuk naikkan harga sebagaimana Reddcoin
⇛ Jumlah maksima supply dah nak habis...beerti selepas ni x boleh lagi nak mining lagi, mungkin market cap akan tinggi, jika demand tinggi...harga akan naik.
⇛ Boleh dimining menggunakan HP, boleh guna MinerGate, tapi dalam 24 jam mungkin dapat 2 BCN jer
⇛ Sehingga pos ini ditulis ByteCoin berada diranking dalam CMC sekitar no. 30++

TIPS : 

Beli & simpan.... tunggu sampai JERUNG PUMP.... baru kita DUMP, walau bagaimana pun kena buat cepat...sebab rasanya dah memang ada JERUNG yang simpan stok untuk DUMP.

Untuk tahun 2018, coin ini mungkin akan meroket sehingga $0.05 atau lebih.

Info mengenai BYTECOIN : https://bytecoin.org/about/what-is-bytecoin

Group Telegram : https://telegram.me/bytecoinchat 

CoinMarketCap :


Pelawat :